Wie ben ik

Wie ben ik...

Graag stel ik mij aan U voor. Mijn naam is Monique, de vrouw van, moeder en Pedicure. Ik heb sinds december 2020 mijn eigen praktijk “Voettastisch” geopend. Ik heet U graag welkom in een gezellige en rustige sfeer. 

Ik heb gekozen voor dit beroep omdat ik graag mensen help. Er is niets fijner dan een klant mijn praktijk uit te zien lopen zonder pijn.

Ik hoop U te mogen ontvangen bij mij in de praktijk.

Met vriendelijke groet Monique

Werken tijdens corona

Helaas leven we op dit moment in een bijzondere tijd. Ik werk volgens de regels van het RIVM. U draagt een mondkapje bij binnenkomst en houdt deze de gehele behandeling op. Ik bied U handdesinfectie aan. We houden afstand van elkaar. In de praktijk is een luchtreiniger aanwezig. Na elke klant reinig ik de gebruikte materialen, stoel en de ruimte. De vloer wordt gereinigd met een stoomreiniger welke 99% van de bacteriën dood. Hygiëne vind ik enorm belangrijk.

Wanneer U last heeft van verkoudheid en/of koorts kunt U niet naar Uw afspraak komen. Heeft U huisgenoten die ziek zijn of bent U met iemand in aanraking geweest die ziek is, blijft U thuis. U kunt tot 24 uur van te voren Uw afspraak afzeggen. Bent U later met afbellen dan worden er kosten in rekening gebracht.

U kunt de regels die opgesteld zijn ook nalezen op de site van de Rijksoverheid. Samen tegen corona !

www.rijksoverheid.nl